2012. május 22., kedd

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB

2. alkalom - Önelfogadás-Önbecsülés– 2012. június 21. Csütörtök 

Nagy élmény volt számomra az első összejövetel, mert mindenki lelkes és nyitott volt. Köszönöm a résztvevőknek, hogy nyílt szívvel fogadtak és interaktívan részt vettek az estén. Hála a Fentieknek, hogy velünk voltak és általuk sokan megkapták azokat az érintéseket, melyekre szükségük volt még ahhoz, hogy régi problémáikat és fájdalmukat végre elengedjék. Kezükbe kaptak olyan gyakorlatokat, melyet a minden napi életük részéve tehetnek, s általuk testben-lélekben és szellemben is megerősödhetnek.
Légy részese Te is ennek az eseménynek, minden hónap 3. csütörtökjén, ahol az öngyógyítás különböző lehetőségeivel megismerkedhetsz, ahol önfeledten mozoghatsz és énekelhetsz, s ahol mindig tehetsz egy lépést annak érdekében, hogy tudatosabban élhesd az életed!
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak! Ha még nem értesültél a Gyógyító klub menetéről itt elolvashatod: http://nekedholfaj.blogspot.com/2012/04/31-ben-test-lelek-szellem-gyogyito-klub.html
Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?
2012. június 21. 18.00 kor (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól
Témánk: Önbecsülés - Önelfogadás (erre lesz felfűzve mindhárom rész: a ráhangolódás, a testi gyakorlat és a meditáció is)
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: Gizella Stúdió – Budapest, József krt. 53. 3. emelet. 37-es kapucsengő
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza részemre!


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.