2010. november 4., csütörtök

Fogyj könnyedén, jó kedvűen – akupunktúrával!

Hűvös szelek járnak, előkerültek már a télikabátok, sálak, amelyek jótékonyan elfedik idomainkat. És ez még így is lesz egy ideig. Tény, hogy a hétköznapokban az utcán és a munkahelyen jóval több ruhába burkoljuk testünket. Ha nem vagyunk elég figyelmesek, akkor váratlanul érhetnek az év végi ünneplések. A céges-baráti-iskolai-óvodai karácsonyi partyk, egy év végi fürdő-élmény, a szilveszteri buli, megannyi lehetőség arra, hogy egy szép ruhában, egy pántos felsőben, egy csinosabb szerelésben mutatkozz, és ilyenkor nem túl kellemes, ha itt-ott kibuggyannak olyan részeid, amelyeknek létezéséről legszívesebben megfeledkeznél.
Ha nem szeretnéd, hogy a karácsonyi vacsorán levegővétel nélkül csipegess a rengeteg finomságból, hogy az ünnepi fotókból csak a saját riadt tekintetedet és tested fölöslegeit vedd észre, akkor most azonnal kell akcióba lépned! Két hónap van még szilveszterig, karácsonyig másfél, ez pont elég idő arra hogy mostani önmagadhoz képest egy csinosabb, vidámabb, magabiztosabb és egészségesebb formában várd az új évet!
Tudjuk, hogy az évek alatt lerakódott túlsúlyt nem lehet pillanatok alatt eltüntetni. Csodát én sem ígérhetek, de elszántságod és kitartó munkád mellé tőlem megkapod a hozzáértést, támogatást egy több síkon felépített program keretében amelyből sok mindent nyerhetsz.
1)    Fülakupunktúra – az éhségérzetet csökkenti, az anyagcserét felgyorsítja és könnyíti az emésztést. Növeli a kitartást, kiegyensúlyozott, jókedvű és energiával teli napokat eredményez.
2)    Diéta – ahhoz, hogy a felhalmozott zsírt a szervezet lebontsa, kevesebb tápanyagot kell bevinni. Én egy szabadon variálható, precízen összeállított, zsírszegény diétát írok elő, amelyet ha betartasz, nem kell attól tartanod hogy valamilyen hiány alakul ki a szervezetedben, egészséges maradsz, csak a centik fogynak.
3)    Akupresszúra – hogy a kezelések között is kéznél legyen, összeállítottam egy akupresszúrás pontkombinációt számodra. Ha otthon nagyon éhes vagy, úgy érzed lankad a kitartásod, ezeket a pontokat nyomkodhatod magadnak, hogy a program sikeres véghezvitele ne okozzon túl nagy szenvedést.
Ez a program nem kíván Tőled világtól való elvonulást, egzotikus és méregdrágán beszerezhető élelmiszerek fogyasztását és napi több órás edzést sem – bár a rendszeres mozgással a program hatékonysága tovább fokozható. Az akupresszúra és akupunktúra jótékony hatása, hogy nem leszel ideges, feszült a kevesebb kalória bevitel miatt, szóval nyugodtan folytathatod a megszokott életedet a program alatt is. Tőlem folyamatos követést és támogatást kapsz, de Te is szerves részese vagy a közös munkának. Nincs ebben semmi varázslat, közös munkánk eredményét Te a centik és kilók apadásával is mérheted, rövid időn belül!
Kialakítottam részedre 2 kedvezményes fülakupunktúrás csomagot, melyből kedvedre választhatsz!


5+1 alkalmas kis csomag
10 alkalmas nagy csomag
5 alakalom fülakupunktúrás kezelés
10 alakalom fülakupunktúrás kezelés
Étrend kalória táblázattal
Étrend kalória táblázattal
Tippek a kilók ellen
Tippek a kilók ellen
Méregtelenítő és energetizáló tea
Méregtelenítő és energetizáló tea
Akupunktúrás pontkombinációk otthonra – méregtelenítő, emésztést serkentő és éhségérzet csökkentő pontokkal
Akupunktúrás pontkombinációk otthonra – méregtelenítő, emésztést serkentő és éhségérzet csökkentő pontokkal
Ajándék: 1 alkalom fülakupunktúrás kezelés
Ajándék: 1 alkalom aromaterápiás fogyasztó testtekercselés
Ára: 21.000 Ft
Ára: 38.500 Ft
Most az 5+1 alkalmas bérlet megvásárlása esetén kedvezményesen vehetsz igénybe 1 alkalom aromaterápiás testtekercselést (5000 Ft helyett 4000Ft), a rugalmas és szép bőrért!
Ha fokoznád az eredményt, most a 10 alkalmas bérlet mellett, két alkalom kedvezményes cellulit masszázsban részesülhetsz (4500 Ft helyett 3500 Ft), a bőr állagának javítása érdekében!


Még egy utolsó tipp:
Munkánk eredménye még szebben csillog, ha másokkal megoszthatjuk és együtt dolgozhatunk, majd együtt örülhetünk a sikernek. Ha van olyan barátnőd, testvéred, lányod, édesanyád, munkatársad, szomszédod, akivel megosztanád ezt az élményt, hívd el őt is! Gyertek együtt a kezelésekre és vegyétek birtokba a rendelő váró-kuckóját! Amíg a tűk a fületekben végzik a közérzetjavítást, Ti egy finom tea mellett beszélgethettek, megoszthatjátok élményeiteket, gondolataitokat egy helyen ahol a titkokat senki nem hallja meg!

Ha két bérletet vesztek egyszerre, kedvezőbb a bérlet ára mindkettőtök számára.
5+1alkalmas kis csomag – egy bérlet 21.000,- Ft – két vagy több bérlet 19.000,- Ft/db
10 alkalmas nagy csomag – egy bérlet 38.500,- Ft – két vagy több bérlet 36.000,- Ft/db
A fülakupunktúrát érdemes kipróbálnod akkor is, ha a kilóiddal elégedett vagy, viszont szükséged lenne egy kis immunerősítésre, kedélyjavításra, vagy stressz oldásra.
Gyere és töltődj fel, s nem utolsó sorban hagyd magad mögött a kilókat is!
Bejelentkezés és információ: 06 70 343 3 343

Egészséget, és jókedvet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
Rendelő: 1136 Budapest. Balzac utca 40/b.
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com
www.nekedholfaj.blogspot.com
Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése