2010. december 6., hétfő

Van jobb karácsonyi ajándék a személyre szóló, szerető-kényeztető gondoskodásnál?


Ajándékot választani szeretteinknek nem könnyű feladat. Tudjuk, hogy mit szeretnénk, legalábbis vannak elképzeléseink, kissé tanácstalanul belépünk egy bevásárló központba és átadjuk magunkat a zsongásnak. A karácsonyi dalok megérintenek, csillogó dekorációk elkápráztatnak, a váratlan ötletek és a hihetetlen kínálat hatását az árengedmények, az ellenállhatatlan ajánlatok teszik még kívánatosabbá és elérhetővé. A sok információ egyszerűen kiszorítja saját elképzelésed zsenge csíráját, elveszi a teret tőle.
Ha Te nem akarsz a városi szlengben „karácsonyi őrületnek” vagy „karácsonyi hajszának” nevezett stressz áldozata lenni, hanem inkább szeretnéd méltó módon várni a Karácsonyt, hitben, lélekben erősen, akkor figyelmedbe ajánlok néhány olyan ajándékot, amely a szeretetről, a gondoskodásról és az egészségről szól. Válassz átgondoltan és szeretettel, egy egészség csomagot szeretteidnek, barátaidnak. Könnyen, rohangálás nélkül juthatsz hozzá a Kényeztető ajándék utalványokhoz idén is!
Ismered kedvesed, jóbarátod / barátnőd vagy anyukád igényét, tudod, hogy mire vágyik vagy mi lenne hasznos a testének / lelkének? Segítek a választásban! Van három különleges masszázstípus, amelyeket vendégeim a rendelőben a legjobban szeretnek. A TOP 3 masszázs főbb ismérvei:
1.      A Masszázsok Királynője: indiai, meleg olajos masszázs a téli napokra
Úgy kezdem, hogy közösen kiválasztjuk a vendég testi adottságainak megfelelő indiai illóolajat. Ezek az olajok melyek a magas gyógynövény tartalmuk miatt rendkívül hatásosak és sokrétűek, s a masszázs során a bőr mélyebb rétegeibe bejutva fejtik ki intenzív jótékony hatásukat. A speciális érintő és simító mozdulatokat a testben futó energiapályák mentén végzem, ezek a mozdulatok serkentik a vér- és nyirokkeringést, meggyorsítva ezzel a méreganyagok távozását a szervezetből. Az indiai masszázs hatására a szervezet erősebb, a betegségekkel szemben ellenállóbb lesz. A test és az izmok ellazulnak, az ízületek rugalmassá válnak, javul a bőr vérellátása, s megnyugszik az idegrendszer is.
 
Az indiai masszázs alapvető fogása a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, a testet finoman érintő simítás ellentétes irányba, amely a fölösleges energiákat kíséri távozásra a szervezetből. A lassú, generációk hosszú sora alatt kifejlesztett és továbbadott különleges mozdulatok, a melegített illatos olajok nyugtató hatása, a lágy zene hangja egy kellemes, ellazultan nyugodt meditatív állapotot eredményez, amely felejthetetlen élmény az ajándékozott számára. Nyugodtsága, érzelmi stabilitása, bőrének puhasága napokig megmarad, akár egyetlen kezelést követően is.
60    perc kényeztetés - egy alkalom ára 5500,- Ft
2.      Frissítő Immun-masszázs: Kínai meridián masszázs
Ezt a masszázsfajtát azoknak ajánlom, akik stresszes környezetben élnek, nagy a felelősség súlya a vállukon, aminek hatásait feszült idegállapot és időről-időre felbukkanó kisebb-nagyobb, általában lábon kihordott betegségek, influenza, nátha, hasmenés is jelezhetnek.

Kényelmes, laza ruhát hozzon magával a vendég, abban végzem ezt a masszázst, nem kell levetkőzni. A kínai medicina alapelve, hogy az életenergia áramlik a szervezetben, és ha azt akarjuk, hogy a szervezet egészségesen működjön, akkor az energia útjába álló minden akadályt meg kell szüntetni. A masszázs során az akupresszúrás pontok nyomkodásával, stimulálásával az ún. energiablokádokat számoljuk fel, amelyek gátolják az életenergia áramlását a testben, s melyek következtében betegségek alakulhatnának ki. Az akupresszúrás masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés.  A kezelés az energiapályák (meridiánok) mentén történik. A masszázs során olyan fogásokat alkalmazok, amelyek a szervezetből frissítő-energizáló hatást váltanak ki. Kimozgatjuk az ízületeket is, ennek hatására megszűnnek a fájdalmas pontok. A masszázs hatására növekedik a szervezetben a vitalitás, az életkedv, és a vendég ellenállóbb lesz a megterhelésekkel és a betegségekkel szemben is. Az akupresszúrás meridián masszázs erősíti az izmokat az egész testen.

60 perc felfrissülés – egy alkalom ára 5500,- Ft
  
3.      Testforrósító lávaköves masszázs
Ennél a masszázsformánál szintén a kínai gyógyászatból ismert energiapályákkal dolgozom. Bársonyos-meleg lávakövekkel végzek finom, körkörös mozdulatokat, így egyengetem az energia útját a szervezetben. A simító érintés és a hő hatására a test kellemesen ellazul, a csakrák megnyílnak, így lehetőség adódik a pihentető mély relaxációra, mely visszahozza az elfeledett harmóniát, a test-szellem-lélek egységét és újra akadálymentesen és egészségesen áramolhat a testben az életenergia. Ha az ajándékozott esetleg hajlamos a depresszióra, rosszkedvre a téli időszakban, akkor neki kifejezetten ajánlott ez a mély ellazulás, mely erősen oldja a depressziót, és megszünteti a stressz negatív hatásait.

A test kellemesen felmelegszik, akárcsak a nyári forró homoktól, ezáltal javul a nyirokkeringés, erősödik a kötőszövet, és javul a bőr állaga. A bazalt kövek magnetikus hatással bírnak, mellyel egyrészt a negatív rezgéseket kivonják a testből, másrészt fokozzák az izmok, és a test ellazulását, ezzel biztosítva az egészséges működést. A kezelést illóolajokkal egészítjük ki, amelyet úgy választunk meg, hogy az adott személy szervezetére a legkedvezőbb hatást váltsa ki. Felejthetetlen élmény – csodálatos eredmény!

60 perc – egy alkalom ára 6500,- Ft
80 perc – egy alkalom ára 8000,- Ft

Azért ezt a három masszázsfélét mutattam most be Neked, mert rendelőmben ez a TOP 3 masszázs, a legkedveltebbek a vendégeim körében. Segíthetnek a stresszhelyzetekben, az ünnepekre készülődés fáradságának kipihenésében is. A megajándékozott személyt újító erővel töltik fel az újesztendőre. Az egészségvédő, stressz oldó és immunerősítő hatás ismétlés esetén elmélyül, fokozódik. 3-5 kezelés mélyebb változásokat hozhat a szeretted életében. Így azzal szeretnék Neked kedveskedni, hogy amennyiben 3 kezelést ajándékozol egy utalvánnyal, akkor megspórolhatsz egy kisebb összeget még 1 meglepetésre.


Kényeztető utalványok:

Masszázsok Királynője:
Indiai, Meleg Olajos Masszázs a téli napokra

60 perc

5500 Ft / 1 alkalom

14500 Ft / 3 alkalom
Frissítő Immun-masszázs:
Kínai meridián masszázs

60 perc

5500,- Ft / 1 alkalom

14500,-Ft / 3 alkalom
Testforrósító masszázs:

Lávaköves masszázs

60 perc

6500,- Ft / 1 alkalom

17500,- Ft / 3 alkalom
Testforrósító masszázs:

Lávaköves masszázs


80 perc

8000,- Ft / 1 alkalom

21000,- Ft / 3 alkalom
 
Amennyiben bármilyen kérdésed van az utalvánnyal, vagy a masszázzsal kapcsolatban, írd meg e-maiben, vagy hívj bátran. Az utalványokat átveheted a rendelőben, ahol személyesen is tudok tanácsokat adni. Mi lehet jobb karácsonyi ajándék a személyre szóló szerető-kényeztető gondoskodásnál?
Kívánok Neked és családodnak meghitt adventi felkészülést, szeretettel és odafigyeléssel teljes napokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése