2010. február 16., kedd

Harc a narancsbőr és a téli zsírpárnák ellen 2. - külső módszerek a gyorsabb és hosszabb eredményért



Az előző cikkemben összefoglaltam az alapokat, felsoroltam, hogy Te mi mindent tehetsz azért, hogy jobb formába hozd magad, s a legjobb formádban, örömmel várhasd a tavaszt. Most bemutatom, hogy milyen módszerekkel tudom, a természetgyógyászat segítségével, felturbózni, katalizálni erőfeszítéseidet, hogy még gyorsabb, eredményesebb és tartósabb lehessen a fogyásod, alakformálásod.

5 módszer, melyekkel segíthetlek az alakformálásban:

1.    Fülakupunktúra: Ha a Te legnagyobb problémád, hogy nem bírod a diétákat, mert mindig ideges leszel tőlük. Vagy ha állandó éhségérzet gyötör, esetleg nagyon lassú az anyagcseréd, akkor mindenképp érdemes kiegészítő kezelésként választani a fülakupunktúrát. A fogyókúrázók számára egészséges, gyors, és mellékhatás nélküli terápia: csökkenti az étvágyad, megszűnteti az éhségérzeted, segít a méregtelenítésben, és gyorsítja az anyagcseréd. Emellett megszűnteti azt a stresszt, amit a fogyókúra mellett a legtöbben érezni szoktak. Remek kiegészítés erőteljesebb diéták esetén is!

2.    Cellulit masszázs – köpölyözés: Ha nem is rendelkezel nagy túlsúllyal, de nem vagy megelégedve a bőröd állagával, akkor a cellulit masszázs segíthet neked. A problémás helyeken történő erőteljesebb, speciális mozdulatokat tartalmazó masszázs, mely fellazítja a lerakódott zsírgöböket, méreganyagokat. Az alkalmazott krémek felgyorsítják az anyagcseréd, fokozzák a bőröd vérellátását, ezáltal a salakanyagok gyorsabban távoznak a nyirokrendszeren keresztül. A gumiköpöly használatával még eredményesebb lesz a kezelés, az egyenletesen intenzív szívóhatása által.

3.    Aromaterápiás testtekercselés: Ez a módszer remek kiegészítője a cellulit masszázsnak, megsokszorozza annak hatékonyságát. Önálló módszerként is használhatod, hiszen a speciális fóliával és illóanyagokkal, krémekkel történő kezelés feszesíti a bőrt, szintén égeti a lerakódott zsírréteget. Segít a fogyásban petyhüdtté vált bőr felfrissítésében, valamint a terhességi csíkokra is jótékonyan hat. Kitűnő alkalmad nyílik a relaxálásra, amíg a befóliázott testtel egy hővédő fólia alatt fekszel 20-25 percig. A fokozott meleg hatására a hatóanyagok bőröd mélyebb rétegeibe szívódnak fel a jobb hatás érdekében. Centikben mérhető lesz kezelés után a kerületed csökkenése.

4.    Ultrahangos zsírbontás Galvanic Spa – Ezt a módszert annak javaslom, aki tart a cellulit masszázs fájdalmasabb fogásaitól. A galvánáram segítségével megkönnyítjük a kulcsfontosságú zsírégető összetevők bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, valamint az oxigénháztartást növeli a porblémás felületeken. Kutatások igazolták, hogy a Nu Skin Galvanic SPA kezelés legalább 70%-kal megnöveli az aktív hatóanyagok felszívódását még a galvánkezelés után 24 órával is. A bőröd felfrissül, tested új energiákkal telik meg.

5.    Kiegészítő termékek, étrend tanácsadás Személyre szabottan segítek kialakítani a szükséges diétád, annak megfelelően, hogy jelenleg milyen a táplálékod összetétele. Mivel mindannyiunk teste különböző, ezért az elhízás és a bőrproblémák mögött is más-más problémák (pajzsmirigy alulműködés, lelassult anyagcsere, túlzott evés, stb.) állnak egyénenként. Ezért az esetleges táplálék kiegészítők (tisztító-méregtelenítő teakeverék, ásványi anyagok, egyéb termékek) megválasztásában is segítséget nyújtok. Ezekkel fokozható a méregtelenítés, hatni tudunk az energiák egyensúlyba kerülésére, valamint beindíthatjuk az öngyógyító mechanizmust a testedben, mely által a testsúlyod is helyreállhat.

Mindez hogyan történik? Az állapotfelmérés után kiválasztjuk a számodra megfelelő kezeléseket, melyeket érdemes kombinálni, mert erősítik egymás hatásait. Érdemes kúraszerűen gondolkodni, 10-12 alkalomban, mert ez a mennyiség, ami képes hosszabb távra eredményt elérni és biztosítani.

Fontos, hogy minden, amit csinálsz, ne lemondásként élj meg! Ez egy kihívás, ami sok örömöt hoz, azáltal, hogy feltöltődsz, régi bezárt energiák a masszázs során felszabadulnak, erősebb leszel, s nem utolsó sorban méretbeli csökkenést is elérhetsz, s a bőröd is megszépül. Nemcsak csajoknak javaslom a tavaszi felfrissülést!

Te már tudod, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy tavaszváró örömödet egyetlen felhőcske se árnyékolja be? Bármilyen kérdésed lenne a kezelésekkel kapcsolatban, vagy egyszerűen csak fogyni, szépülni szeretnél, várom bejelentkezésed! Hamarosan értesülhetsz a tavaszi fogyi akciókról is!


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi


Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.


Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése