2010. március 2., kedd

Te mennyit szeretnél leadni? - Tavaszi megújulás

Nem tudom Te hogy vagy ezzel kedves olvasóm, de én nem nagyon ismerek olyan nőt (lassan férfit se) akinek tavasz közeledtével ne jutna eszébe, hogy mennyivel jobb lenne jobban kinézni. Van, akinek a kilókkal van problémája, másoknak a kontúrokkal, ismét másoknak az állaggal. Ugyanígy, az érvek is változatosak, hogy miért nem megy. Neked is van hasonló gondolatod? Nincs időd mozogni, vagy túlságosan szereted a hasad és nehezen mondasz le a finom falatokról? Esetleg lelassult az anyagcseréd?

Képzeld el azt a helyzetet, amikor az évezredes tudományok, a mai kor technikai lehetőségei és a személyes gondoskodás összefognak a Te érdekedben, azért, hogy rövid időn belül jobban érezhesd magad a bőrödben.
Összeállítottam néhány programot, amelyek közül kiválaszthatod a számodra megfelelőt, és ha elindulsz az úton, végig vezetlek rajta úgy, hogy nem fogod áldozatnak érezni a közös munkát. Közös munkának nevezem, mert a megfelelő-kiváló eredmény eléréséhez maximálisan szükség van az együttműködő részvételedre, anélkül nem megy. A program végén, eredményképpen a kevesebb kiló, a szebb és feszesebb bőr, a néhány centiméterrel kevesebb körfogat csak cukrozott tejszínhab a jó közérzet és egészségesebb élet tortáján.
Választhatsz egyedi kezeléseket is, de a programban való részvétel rendszerességével, kedvezőbb áraival és tervezhetőségével és a végén még egy kis ajándékkal is segít könnyebbé tenni a folyamatot. Természetesen kedveskedhetsz bármelyik szépítő-fogyasztó csomaggal barátnődnek vagy édesanyádnak, hogy ők is elérhessék a legjobb formájukat!

1) Frissítő tavaszi szellő program
Ha nincs túl nagy súlyfelesleged, csak szeretnéd a legjobb formádat visszahozni, hogy bőröd szép és feszes legyen, valamint van időd a mozgásra, s mellette képes vagy betartani egy erőteljesebb tisztító kúrát, akkor a Te lehetőséged a következő:

  • 3 alkalom cellulit masszázs (3x45 perc)
  • 1 testtekercselés speciális fogyasztó és bőrfeszesítő krémmel (30 perc)
  • 1 fülakupunktúrás kezelés tartós tűkkel, mely egy héten keresztül segíti a méregtelenítő, tisztító folyamatokat, és segít az éhségérzet megszüntetésében,
  • Tisztítókúra program leírása.
A csomag kedvezményes ára 16.500 Ft (lehetőséged van a 2 részletben történő kifizetésre is!)
Ez a program akkor a leghatékonyabb, ha 1-1,5 hét alatt végezzük el.

A Te házi feladatod:
·         tisztítókúra betartása,
·         otthoni tudatos légzés,
·         minden nap min. 30 perc aktív mozgás, 
·         megemelt vízfogyasztás.
Amennyiben megrendeled 2010. március 15-ig, a kezelés végén kapsz még egy ajándék ingyenes fülakupunktúrás kezelést tartós tűkkel, hogy fokozzuk a kívánt hatást. 
A programba jelentkezéshez kattints ide.

Ha elég kitartást érzel magadban arra, hogy a programot egyedül folytasd a kapott útmutatás szerint, akkor ezt a programot egy nagyobb súlyfeleslegtől való megszabadulás indító lépésének is tekintheted. Ha viszont azt szeretnéd, hogy ebben is végig kísérőd és segítőd legyek, akkor figyeld a következő akciós csomagot!
Várom jelentkezésed, kérdéseid a fogyással kapcsolatban! További hasznos tudnivalókat olvashatsz a fogyásodat segítő blog bejegyzéseimben: Fogyi praktikák.

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvia


Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.

Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése