2010. március 4., csütörtök

XXL Tavaszi bezsongás

Te, aki futópadot csak üvegfalon keresztül láttál, mert az edzőteremnek a szagát se bírod,  viszont imádsz enni, szereted az ízeket, kiváltképp az olyan ételekét amelyek láttán repülősóért kiált minden divatmodell és fitneszbajnok - nos, ezeket a sorokat most hozzád címezem. Szeretsz élni, és szeretnél jól kinézni. E két dolog közül egyáltalán nem akarsz választani: mindkettőt akarod!

Számodra is van egy programom, amit "XXL tavaszi bezsongásnak" neveztem el. A következőket találtam ki neked:
·         7 alkalom cellulit masszázs (első héten 3 alkalom, utána hetente 2)
·         3 fülakupunktúrás kezelés tartós tűkkel (3 héten keresztül segít a fogyásban)
·         2 Ultrahangos zsírbontás speciális zselével (hozzájárul a bőr megfiatalodásához, az anyagok hatékonyabb beépüléséhez)
·         2 testtekercselés bőrjavító és fogyasztó krémekkel
·         Könnyebb diéta leírása

A csomag ára most 44.000,- Ft (teljes ára 49.000,-)

Ha március 15. előtt megrendeled és minden kezelésre bejelentkezel, akkor minden cellulit masszázs mellé kapsz ajándékba  egy scenar nyirokkezelést, mely segíti az erőteljesebb méregtelenítést és a sejtek működését fokozza.

Nem a csodát ígérem neked, részedről is voltak kikötések, én is kérek tőled valamit: ne feledkezz meg a fokozott folyadékbevitelről, a tisztító teákról, alkalmazd minél gyakrabban a tudatos légzést, és tartsd be azt az igazán nem megerőltető diétát, amit neked állítottam elő, és amelyet a fülakupunktúrás kezelés mellett egyáltalán nem lemondásként élsz majd meg.
Van egy kiváló tisztító tea, ami a salaktalanításodat segíti majd és megismerhetsz egy speciális nyiroktisztító anyagot is.

Hihetetlennek tűnik, hogy még Te is tudsz látványos eredményt elérni és csinosabban, egészségesebben megélni ezt a tavaszt? Ha úgy döntesz, hogy belevágsz, betartod ezt a néhány dolgot, és rendszeresen eljössz a kezelésekre, ígérem, hogy végigvezetlek az úton aminek a végén örömmel nézel majd tükörbe és mosolyogva zsebeled be az elismerő pillantásokat.

Itt jelzem, minden egyes vendéget én magam kezelek, ezért, ha komolyan gondolod szépülési-fiatalodási szándékod, jelentkezz mielőbb, hogy ez a tavaszod még szebb lehessen mint a többi.
Várom jelentkezésed, kérdéseid a fogyással kapcsolatban! További hasznos tudnivalókat olvashatsz a fogyásodat segítő blog bejegyzéseimben: Fogyi praktikák

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.

Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése