2010. június 17., csütörtök

HŐSÉG RIADÓ! - NYÁRI KEDVEZMÉNY

HŐSÉG RIADÓ!

1 ÓRÁS HŰSÍTŐ-LAZÍTÓ KEZELÉS

2010. július 31-ig
15 % kedvezményt kapsz
egy általad választott kezelés árából!

Választható kezelések:

Kínai akupresszúrás masszázs (60’)
Különösen stresszben, legyengült immunrendszerrel élők számára ajánlott. A masszázs az akupresszúrás pontokon keresztül megszünteti az energiablokádokat, amelyek gátolják a csí (energia) áramlását, melynek következtében betegségek fejlődnek ki. Az akupresszúrás masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés. A kínai masszázs könnyű pamut ruhában történik.

Indiai ajurvédikus masszázs (60’)
Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása, és a nyirok rendszer beindítása. A kezeléshez használt illóolaj-keverék a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a relaxáló és méregtelenítő hatást.

Lávaköves masszázs (60’)
Felmelegített vulkanikus kövekkel történik a test masszírozása, az akupunktúrás pontok stimulálása. A masszázs alatt születő energia, tisztító és harmonizáló hatású, mely a test-szellem-lélek egységet erősíti.

Frissítő testmasszázs (60’)
A frissítő masszázs európai masszázsfogásokat alkalmazva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb masszázst és élvezni annak jótékony hatását egy nyugalmas órában Sándor Szilvia természetgyógyászati rendelőjében.

Előzetes bejelentkezés szükséges! 
Árlista itt
S Á N D O R   S Z I L V I A természetgyógyász akupresszőr
sandor.szilvia75@gmail.com * www.nekedholfaj.blogspot.com *
* 06-70-343-3-343 * 1136 Budapest, Balzac utca 40/b. *

2 megjegyzés:

  1. Most értem haza a masszázsról és remekül érzem magam! Köszönöm!
    E.

    VálaszTörlés
  2. Nagy öröm, hogy láttalak és hogy jól érzed magad!

    VálaszTörlés