2011. november 27., vasárnap

Illatozd be szeretteid Karácsonyát!

Itt csikorog a füledben a december, a hűvös szelek és a zúzmarás reggelek is suttogják már a szeretet ünnepének közeledtét! Idén is szeretném megkönnyíteni az ünnepi készülődést, s szeretnélek támogatni abban, hogy a Karácsony előtti heteket méltón, nyugalommal és hitben gazdagon töltsd el. Tudom mekkora öröm, ha nem kell részt venni a karácsonyi tolakodásban, és az ajándékok utáni rohangálást is elfelejtheted. Régi olvasóim már tudják, hogy minden évben felajánlok néhány illatos és kényeztető kezelést, mely nem csupán örömöt varázsol a szeretteid arcára, hanem meg is erősíti immunrendszerüket, s egészségesebb és elégedettebb napokat hoz az életükbe.
Ismét segítek a választásban, hogy szeretteidnek a legmegfelelőbb kényeztető utalványt varázsolhasd a Karácsonyfa alá.
1.    Forró olajos, indiai-ayurvédikus masszázs a téli napokra
60 perc kényeztetés - 5800Ft
Kiválasztjuk a testi adottságoknak megfelelő indiai olajat, melyek a magas gyógynövény tartalmuk miatt rendkívül hatásosak és sokrétűek, s a masszázzsal a bőr mélyebb rétegeibe bejutva fejtik ki jótékony hatásukat. Illatuk megigéző! A speciális érintő és simító mozdulatok a testben futó energiapályák mentén történnek, mellyel serkentjük a vér- és nyirokkeringést, meggyorsítva ezzel a méregtelenítést. Az indiai masszázs hatására az immunrendszer erősebbé és ellenállóbbá válik. A test és az izmok ellazulnak, az ízületek rugalmassá válnak, javul a bőr vérellátása, s megnyugszik az idegrendszer is.
E masszázs lényeges fogása a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, de testérintő simítás ellentétes irányban, mellyel a "rontó energiákat levesszük". A lassú különleges mozdulatok, a melegített olajok nyugtató hatása, a lágy zene meghozza a meditatív állapotot, mely igazi spirituális élmény is lehet az ajándékozott számára.
2.    Narancsos-Fahéjas Karácsonyi kényeztetés
60 perc illatos kényeztetés – 5000 Ft
A masszázs már önmagában is a megújulásra serkenti a vendéget, de kiegészítve a narancs és a fahéj különleges elegyével, egyszerűen más világokba képes röpíteni! A lazító és stresszoldó masszázs hatása erőteljesen megnő az illóolajoknak köszönhetően. Nemcsak az illatuk gyógyító, hanem a bőrön át felszívódó hatásuk is erőteljes. Az olajok a bőr mélyebb rétegeibe jutva fejtik ki hatásukat. A narancs a jó hangulatról, az életenergia növeléséről gondoskodik. A fahéj felmelegíti a testet-lelket. Együttesen a méregtelenítést erősítik a szervezetben, kezelik a narancsbőrt, javítják a vérkeringést és beállítják a bőr természetes egyensúlyát. A természetes alapanyagú, illatos gyógyolaj kényeztető elmélyülést nyújt az ajándékozott számára.

  1. Lávaköves masszázs fűszeres illatokkal
60 perc kényeztetés – 6500 Ft
80 perc kényeztetés– 8500 Ft

A kínai gyógyászatból ismert energiapályák mentén a bársonyos-meleg lávakövekkel finom, körkörös mozdulatokkal egyengetjük az energia útját. A kezelést illóolajokkal egészítjük ki, amelyet úgy választunk meg, hogy az adott személy szervezetére a legkedvezőbb hatást váltsa ki. Felejthetetlen élmény... csodálatos eredmény! A simító érintés és a hő hatására a csakrák megnyílnak, így lehetőség adódik a mély relaxációra, mely meghozza számodra az elfeledett harmóniát, a test-szellem-lélek egységét és újra megfelelően áramolhat testedben az életenergia. Ha az ajándékozott esetleg hajlamos a depresszióra, rosszkedvre a téli időszakban, akkor neki való ez a mély ellazulás, mely erősen oldja a depressziót, és a stressz negatív hatásait. A test kellemesen felmelegszik, akárcsak a nyári forró homoktól, ezáltal javul a nyirokkeringés, erősödik a kötőszövet, és javul a bőr állaga. A bazalt kövek magnetikus hatással bírnak, mellyel egyrészt a negatív rezgéseket kivonják a testből, másrészt erősebben fokozza az izmok, és a test ellazulását, ezzel biztosítva a gyógyulást.
Nem tudsz tévedni! A bemutatott 3 masszázs a legkedveltebb a vendégeim körében. Segíthetnek a stresszhelyzetekben, az ünnepek kipihenésében is, valamint a megajándékozott személyt újító erővel töltik fel az újesztendőre. Az egészségvédő és immunerősítő hatást erőteljesebben fejtik ki, 3-5 kezelés hatására, mely mélyebb változásokat hozhat a szeretted életében. Így azzal szeretnék Neked kedveskedni, hogy amennyiben 3 kezelést ajándékozol egy utalvánnyal, akkor megspórolhatsz egy kisebb összeget még 1 meglepetésre.

Kényeztető utalványok:


Forró olajos, indiai-ayurvédikus masszázs

60 perc

5800 Ft / 1 alkalom

16500 Ft / 3 alkalom

Narancsos-Fahéjas kényeztető masszázs

60 perc

5000 Ft / 1 alkalom

13500 Ft / 3 alkalom

Lávaköves masszázs fűszeres illatokkal


60 perc

6500 Ft / 1 alkalom

17500 Ft / 3 alkalom

Lávaköves masszázs fűszeres illatokkal


80 perc

8500 Ft / 1 alkalom

23000 Ft / 3 alkalom

Természetesen Rólad sem feledkeztem meg! Hiszen Te is kényeztetheted magad a fenti kezelésekkel, illatokkal, hogy meghittebb legyen számodra is az adventi készülődés. Amennyiben ajándék utalványt veszel szeretteidnek, Te is meglepetésben részesülsz! Bármelyik utalvány megvásárlása esetén most 15 % kedvezményt kaphatsz a fenti 3 kezelés egyikéből, melyet saját kényeztetésedre használhatsz fel.
 Számos más kezelést is ajándékozhatsz szeretteidnek a honlapomon megtalálható árlista alapján. Amennyiben bármilyen kérdésed van az utalvánnyal, vagy a masszázsokkal kapcsolatban, kérlek, írj e-mailt, vagy hívj bátran. Az utalványokat átveheted a rendelőben, ahol személyesen is tudok tanácsokat adni.
Az ünnepek alatt is várlak szeretettel: 2011. december 20-21-22 és december 27-28-29-i napokon 8.00 és 20.00 között Pesten és Óbudán!
Kívánok Neked és családodnak meghitt adventi felkészülést, szeretettel és odafigyeléssel teljes napokat.


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése