2013. augusztus 2., péntek

Megnyílt Tabon a Nyugalom-szigete!



Hihetetlen öröm számomra, hogy megnyílhatott a kis rendelőm Tabon, ahol várok mindenkit, aki szeretne felfrissülni, ellazulni vagy egy nyugalmas órát az egészségére szánni.
 És hogy mi minden várhat Rád? Íme az ajánlatom:

SÁNDOR SZILVI MASSZÁZS TERAPEUTA ajánlata


 ISMERD MEG A TERMÉSZET GYÓGYÍTÓ EREJÉT !
A masszázs, az energetikai- és egyéb kezelések segítségével működésbe hozhatod saját rejtett energiáid, mely által beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Ettől egészségesebb leszel, jobb lesz a közérzeted és egy vidámabb, teljesebb életet élhetsz. Hozd működésbe saját rejtett energiáid az egészség és a jó közérzet megerősítésére, fenntartására! Ajándékozd meg magad egy nyugalmas órával, mellékhatások nélkül!

Indiai (ayurvédikus) olajos masszázs (50 - 70 perc)
Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása, és a nyirok rendszer beindítása. A kezeléshez használt gyógynövényes illóolaj-keverék a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a relaxáló és méregtelenítő hatást. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kényeztetést, de szüksége van az izmok stimulálására is. Az indiai masszázs megnyugtató, harmonizáló, meditatív hatású, méregtelenít és energizál.

Indiai Fejmasszázs – Champi (30 perc)
A fej a test koronája, a gondolatok, a cselekvés és az élet középpontja. Az indiai fejmasszázs során speciális mozdulatokkal átdolgozzuk a hát felső szakaszát, a vállakat, a karokat, a nyakat, majd ezt koronázza meg a hajas fejbőr és arc csodálatos masszázsa. A teljes masszázs végezhető szárazon, ruhában, vagy gyógynövényes olajokkal is fokozhatjuk a masszázs jótékony hatását. Annak ajánlom, aki rövidebb idő alatt szeretne hatékonyan felfrissülni, aki ülőmunkát végez, valamint aki szereti a kényeztető érintéseket.

Frissítő masszázsok: teljes test, hát vagy talp (30 – 50 – 70 perc)
Európai masszázsfogásokat alkalmazva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az ébersé­get, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A talpmasszázs során az összes szervrendszer reflexzónája érintve és stimulálva van, mely hatására felfrissül a szervezet, könnyedebbé válik a járás és az egész test.

Kínai akupresszúrás masszázs (50 - 70 perc)
Ruhában történő száraz masszázs! Különösen megfáradt, stresszben, legyengült immunrendszerrel élők számára ajánlom. A kínai masszázs az akupunktúrás ponto­kon keresztül megszünteti az energiablokádokat, amelyek gátolják a csí (az életenergia) áramlását, melynek következtében betegségek fejlődhetnek ki. Az akupresszúrás masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés, az immunrendszer erősödik, a fájdalmak csökkenhetnek, aktivizálódik a szervezet öngyógyító ereje, az anyagcsere javul.

Cellulit masszázs és tekercselés (30 – 50 perc)
Hatékony módon segíti eltávolítani az elégtelen nyirokrendszer működése miatt, a bőr alatt felhalmozó­dott
zsírfelesleget, mérgeket. Feszesebbé és puhábbá varázsolja a bőrt. A narancsbőr felszámolása mellett, az aromaterápiás tekercseléssel együtt centikben mérhető a kerület csökkenése. Remek kiegészítő kezelés a diéták és a rendszeres sport mellett!

HEGYIKRSITÁLY SZÍN- ÉS FÉNYterápia (20 PERC)
Hegyikristály fény- és színterápiás készülék használatával a betegségek megelőzhetőek, a felborult egyensúly visszaállítható, és a testben-lélekben újra harmónia lesz. Különösen depresszió, rossz közérzet, fáradtság, lehangoltság esetén. Kúraszerű alkalmazása javallott.

SCENÁR TERÁPIA (30 PERC)
Orosz űrkutatás eszköze, mely egy hordozható, elektrostimulációs terápiás műszer. A bőrön keresztül hat, behatolás mentesen. A SCENÁR úgy segíti a testet, hogy megtalálja és kezeli azokat a területeket, ahol az egyensúly megbomlott, a test bármely területén. Nem a betegségre hat, hanem a szervezet egészére. Kúraszerű alkalmazása javallott mozgásszervi problémáknál, anyagcserezavaroknál, fájdalmak esetén.


(Kedvezményes bérlet lehetőségek 5 és 10 alkalom esetén! Ajándék Kényeztető Utalvány is vásárolható)


 Várlak szeretettel egy nyugodt kikapcsolódásra!
SÁNDOR SZILVI
Természetgyógyász – akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus, scenár- és masszázs terapeuta
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com



Bejelentkezés: 06 70 343 3 343


 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése