2009. november 23., hétfő

Ajándékozz - ajándékért!

Ajándékoztál már kényeztetést, egészséget? Most megteheted, s Te is kapsz cserébe egy kezelést!

Gondolkodtál már azon, hogyan élheted meg a Karácsony igazi értékét, örömét, szentségét? Vagy veled is előfordult már, hogy az utolsó napokban is ajándékokért rohangáltál, miközben még további számtalan feladat várt rád? Az év vége az ünnep örömei előtt még ránk ró néhány plusz feladatot, otthon és a munkahelyen, így aztán nem könnyű valóban átgondolva és személyre szólóan ajándékoznunk. A bevásárló központok zajos kavalkádja nem segíti a vásárlókat a meghittség megteremtésében.

Szeretnél ezen változtatni? Olvasd el javaslatomat, mellyel igazi örömet szerezhetsz barátaidnak, szeretteidnek, úgy hogy Te sem maradsz ki az ajándékból, sőt még időt is spórolhatsz!

Hogy mi lehet az igazi érték, melyre mindenkinek szüksége van, kiváltképp így karácsony táján? Mivel tudod kifejezni a gondoskodó szeretet és odafigyelést? Mit szólnál egy kis kényeztetéshez? Egy nyugalmas óra, amellyel támogathatod szeretteid egészségét, a karácsonyi készülődés fáradalmait pedig csökkentheted.

Lepd meg szüleidet, szerelemedet vagy barátaidat egy kényeztető kezeléssel! Vásárolj december 22-ig AJÁNDÉK KÉNYEZTETŐ UTALVÁNYT és a Te ajándékod egy 15 perces hegyikristály szín- és fényterápia kezelés!

A következő AJÁNDÉK KÉNYEZTETŐ UTALVÁNY lehetőségek közül válogathatsz:
  1. 30 perces hátmasszázs utalvány, ára: 3500 Ft
  2. 45 perces frissítő olajos masszázs utalvány, ára: 4500 Ft
  3. 60 perces masszázs utalvány – választható: indai olajos masszázs vagy kínai energetizáló masszázs, ára: 5500 Ft
  4. 80 perces lávaköves masszázs utalvány, ára: 8000 Ft  


Az ajándékutalványokat e-mailben igényelheted, a sandor.szilvia75@gmail.com címen!
Remélem sikerül az Ajándék Kényeztetés Utalványokkal örömöt és egészséget vinni az ünnepekbe! Várom jelentkezésed, s tegyünk együtt egy újabb lépést az egészséged érdekében!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése