2009. december 6., vasárnap

Mit tehetsz, ha melegre vágysz, de épp nem tudsz kiugrani Balira?



A borongós, hideg napokon, amikor jobban összehúzod magad a télikabát alatt, olyan érzésed támadhat, hogy a meleg, nyári napok már soha nem jönnek vissza. Vagy csak nagyon sokára. Nem csak neked, ilyenkor mindenkinek feszültebbek az izmai. Leginkább az ízületek sínylik meg a hideg, nedves időt. A stressz és a hideg hatására könnyen "berozsdásodik" a nyakunk, és elnehezednek a végtagjaink. Gondolom, ismered az érzést mikor már nem vágysz másra csak egy jó forró fürdőre, egy meleg italra, vagy a kandalló melegére.

Bemutatok most neked egy újabb lehetőséget, aminek melegségét és jótékony hatását magad is kipróbálhatod: egy modern korba átültetett csodás ősi módszert. Hallottál már a forró lávakövek jótékony hatásáról? Tudtad, hogy a bazalt kő képes magába vonzani testedből a fájdalmakat, negatív energiákat? Ahhoz, hogy tested teljesen ellazuljon, és a lelked is feltöltődjön, érdemes ezt a különleges kényeztetést kipróbálnod.

A forró bazalt kövek gyógyító erejét már az ókorban ismerték, de közkedvelt gyógyító eszköz volt az amerikai indiánoknál is, tehát korántsem a modern kor divatjáról beszélünk. A régi ismereteket újra felfedeztük, és most napjaink életritmusához alkalmazva használjuk fel a kövek jótékony hatását.

Hogyan is történik a lávaköves masszázs? A kínai gyógyászatból ismert energiapályák mentén a bársonyos-meleg lávaköveket finom, körkörös mozdulatokkal érintjük a bőrhöz, így egyengetjük az energia útját. A kezelést illóolajokkal egészítjük ki, amelyeket úgy választunk meg, hogy adott személy szervezetére a legkedvezőbb hatást váltsa ki. Felejthetetlen élmény... csodálatos eredmény! A simító érintés és a hő hatására a csakráid megnyílnak, így lehetőséged adódik a mély relaxációra, mely meghozza számodra az elfeledett harmóniát, a test-szellem-lélek egységét és újra megfelelően áramolhat testedben az életenergia. 

Ha esetleg hajlamos vagy depresszióra, rosszkedvre a téli időszakban, akkor neked való ez a mély ellazulás, mely erősen oldja a depressziót, és a stressz negatív hatásait. Fokozza testedben a vérkeringést, az anyagcserét, megindul a test méregtelenítése. A masszázs során felhasznált illóolajokat egyénileg választhatjuk ki, épp a hangulatodnak, állapotodnak megfelelően: fokozhatjuk a jókedved, ellazíthatjuk az izmaid, erősíthetjük a méregtelenítést. Tested kellemesen felmelegszik, mintha a forró nyári homokban feküdnél, ezáltal javul a nyirokkeringésed, erősödik a kötőszöveted, és javul a bőröd állaga. A bazalt kövek magnetikus hatással bírnak, mellyel egyrészt a negatív rezgéseket kivonják a testedből, másrészt erősebben fokozza az izmok, és a test ellazulását, ezzel biztosítva a gyógyulásod.

Ez a típusú kényeztető kezelés azoknak való, akik a test felmelegítésére vágynak, s ezáltal szeretnék megtapasztalni a teljes ellazulást, az életenergia csodás áramlását, és a teljes harmóniát önmagukkal. Amennyiben szív- és érrendszeri problémáid vannak, esetleg terhesség utolsó harmadában vagy, nem ajánlom ezt a forró kezelést, minden más helyzetben kipróbálhatod!





Remélem sikerült ezzel a kis bemutatóval máris melegséget hozni a hűvösödő napokba. Ha van valaki, akinek ilyen élményt kívánsz, most meg is ajándékozhatod vele, ajánlom figyelmedbe az AJÁNDÉK KÉNYEZTETÉS UTALVÁNYT!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.

Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

2 megjegyzés:

  1. Nekem már volt szerencsém a lávakövekhez, nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kezelést.

    VálaszTörlés
  2. Szuper élmény volt nekem is. Teljesen ellazuzltam a forró kövektől. Este úgy aludtam, mint már nagyon régen. Reggel új testtel ébredtem :-) Köszönöm!

    VálaszTörlés