2010. október 13., szerda

Lesd el a fakírok titkait, s elillan a hátfájásod!

Ébredtél már úgy, hogy sajog a hátad? Érezted már, hogy ebben a nedves időben nehezebben hajolsz le bekötni a cipőfűződet? Szeretnél megszabadulni a fáradtságtól, az ólmos, nehézkes mozgástól, esetleg a napok óta tartó fejfájástól?
Gyere, ismerkedj meg a „fakírpaddal”! Nyugi ez nem egy szögekkel teli faágy, hanem egy hát-kezelő gyógyászati segédeszköz, amit Te is bátran használhatsz otthon. Amilyen bonyolult a neve, annyira egyszerű a használata. A hatása, pedig rendkívüli és széleskörű. A Kuznyecov-féle applikátor olyasmi, mint egy fakírpad, mivel sok-sok apró hegyes műanyag tűt tartalmazó korongot erősítettek egy levegővel töltött matracra. Ezek a „tűk” ingerlik a bőrödön található idegvégződéseket, akupunktúrás pontokat és a kötőszövetet. Hihetetlen vérbőséget okoz, mellyel megszűnteti az ízületekben, izomzatban és a hátgerincben jelentkező fájdalmakat, elősegíti a szervezet regenerációját és ellenálló képességét.
Használata nagyon egyszerű, egy keményebb felületre kell leteríteni, rá kell feküdni háttal, úgy hogy a lábaidat megemeled, hogy a hátad teljesen rásimuljon. Első 2 percben kellemetlen, kissé fájdalmas, majd elindul egy bizsergető felmelegedés, lassan ellazulnak a hátizmaid, s szépen dolgoznak a tűk. Meglepő élményben lesz részed: hamarosan rájössz, hogy milyen jó is fakírnak lenni!
Amint a hátad a tűkkel érintkezik, a hajszálerekben fokozódik a véráramlás. Hatására a szövetekben lerakódott salakanyagok eltávozása megindul, és az idegpályák működése javul. Enyhül a fájdalom a hátadban, derekadban, a fejedben. Kilazul a feszültség derekadban, ezért még a térdeid is fellélegeznek. A kezelésnek harmonizáló hatása van, kiegyenlítődik szervezetedben a vér- és az oxigénáramlás, aminek következtében felélénkülsz, vagy éppen megnyugszol, a szervezeted belső igénye szerint. Ez a folyamat kedvezően hat a hormonháztartásodra is. A hátadon levő különböző reflexzónákon keresztül kitűnő távolhatások érhetők el a belső szervekhez is. Így hathat a nőgyógyászati problémákra, a távolabbi ízületi panaszokra, levertségre, fáradtságra, fejfájásra, szív-és érrendszeri betegségekre, és enyhíti az asztma tüneteit is.
Ha kisebbek a panaszaid csak napi 10 percet kell szakítanod a kezelésre, de régebb óta tartó krónikus betegségeknél 20-40 percig is feküdhetsz a fakír-padon. A fokozatosság elvét be kell tartani, mert erősebb méregtelenítő folyamatokat is beindíthat az applikátor. A kezelésnek semmilyen ismert mellékhatása nincs.
Ellenjavallat: lázas, fertőző betegségek, heveny gyulladás, bőrelváltozás: övsömör, seb, zsírdaganat, nyirokcsomó duzzanat, műtéti heg, visszérgyulladás, trombózis, vérzékenység, terhesség, magas vérnyomás, rosszindulatú daganatos betegségek esetén kerüld az applikátor használatát.
A találkozás a fakírpaddal elsőre kellemetlen, sőt kicsit fájdalmas is lehet. Ennek ellenére, zord külseje ne riasszon el, mert sok örömteli, bizsergő, fájdalommentes percet hozhat a számodra. Ha úgy érzed, hogy szorosabb barátságot kötnél egy ilyen tüsivel, jelezd, s a rendelőmben kipróbálhatod, ha tetszik meg is vásárolhatod, hogy bármikor rendszeresen használhasd egészséged javítása és megerősítése érdekében. (Kuznyecov-féle applikátor 38 x 67 cm.)


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi 
Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése