2010. november 26., péntek

Légy Királylány, hogy eljöhessen a Királyfi!


Az egészséghez és a teljes élethez hozzá tartozik a lelked egészsége, teljessége, valamint a harmonikus párkapcsolat is.  Sajnos nagy a diszharmónia és a bizonytalanság a világban, a mindennapokban, felborultak az elődeink példája alapján megismert családi és nemi szerepek, egy általános bizonytalansági állapotban élünk, és keressük a megváltást: nő a férfiben, férfi a nőben. Epekedve várjuk, hogy majd eljön az Igazi aki elhozza a békét, a nyugalmat és harmóniát számunkra. Voltál már úgy, hogy Te is vártad az Igazit? Vártad, hogy a Nagy Ő elhozza számodra a kívánt és remélt boldogságot? Amikor azt gondolod, hogy általa pozitív irányt vesz az életed, s révbe érsz?
Aztán egyszer/többször eljött, tartott is néhány napig/hétig, egy szép napon pedig rájöttél, hogy nem sikerült neki sem megváltoztatnia a te életed, s inkább gyorsan tovább léptél, s újra vártad, esetleg az óta is várod újra és újra az Igazit. Az állandó keresésben észre sem veszed, hogy illúziókat kergetsz, s hogy a boldogságot, a harmóniát, valójában magadban kell meglelned ahhoz, hogy teljes életet élhess, hiszen csak az életöröm és a szenvedély által vonzhatod be a megfelelő társat.
Mit tegyél ahhoz, hogy vonzó és örömteljes legyél? Hogyan élj önmagaddal harmóniában úgy, hogy ezt sugározva meglelhesd az Igazit? Első lépésként meg kell ismerned önmagad, légy önálló; tudd, hogy számodra mi a boldogság, mik a céljaid és azokat hogyan érheted el. Olykor bonyolult folyamat, de megéri, hiszen ha magaddal jóban vagy, az elégedettséget kifelé is sugárzod. Királylánnyá kell válnod ahhoz, hogy tiéd lehessen a Királyfi! (És igen kedves Uram, Neked is Királyfivá kell válnod ahhoz, hogy megnyerd szíved Királynőjét!) Éld meg a megfelelő nemi szerepeket, s ne akard a másiktól elvenni a dicsőséget, éld meg a saját nemiséged, a neked szánt feladatokat, szerepeket, s ettől újra fontosnak és egésznek érezheted magad! Például egy társát váró magányos nőként, ne bizonygasd, hogy mindent „tökös férfiként” megoldasz, s igazából egyedül is képes vagy bármire. Mindamellett, hogy fontos az önállóság, el kell fogadnod, hogy bizonyos feladatok megoldásához kellenek az erős férfikarok. Vagy ha egyedülálló pasi vagy, akkor érezd meg, hogy a női gondoskodás és gyengédség képes a mindennapokat színesebbé tenni.
Ha újra elfogadod a tényt, hogy milyen is a nagybetűs Nő és a nagybetűs Férfi, akkor könnyebben felismered az igazi céljaid, s azt, hogy mi képes boldoggá és sugárzóvá tenni. Ha jól érzed magad, testben és lélekben, nagyobb az esélyed a valódi társ megtalálására és az egészséges párkapcsolat kialakítására – egy ragyogó, egészséges és mosolygó személyt könnyebb észrevenni az utcán, a tömegből is kitűnik! A következő írásaimban abban segítek, hogy megtaláld azokat a természetes forrásokat, tevékenységeket, gyógymódokat, amitől minden nap egységben, és harmóniában maradhatsz.
Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi 
Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése