2012. április 22., vasárnap

3:1-ben Test-Lélek- Szellem egységét segítő NYÁRI TÁBOR

Mit szólnál, ha a zajos várostól távol lenne lehetőséged a Test-Lélek-Szellem egységének megélésére?
Gondoltál már arra, hogy jó lenne elvonulni egy nyugodt helyre, ahol képes vagy ráébredni az utadat gátló problémákra, melyek elengedése révén megélheted a saját egységed? Szeretnéd feloldani azokat a gátakat, rossz befolyásoló tényezőket, melyek eddig megfosztottak a külső-belső egységedtől?
Most lehetőséged van egy nyári elvonulásra, ahol szakemberek segítségével és útmutatásával a kezedbe kaphatsz olyan eszközöket, melyekkel újra Te irányíthatod az életed, az egészséged, s képes leszel megélni a Test-Lélek-Szellem egységét önmagadban. A tábort egy kedves kollégámmal, Csehi Ágnessel tervezzük. Ágnes a kineziológiai alapokon nyugvó One Brain stresszoldó és coach tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel, én pedig a természetgyógyászatban megszerzett ismereteimet és gyakorlati tapasztalásaimat adom át a tábor folyamán.
Mi minden várhat Rád, ha velünk tartasz 4 napra a somogyi dombok adta zöldellő nyugalomban?
·                  Mi a tábor mottója? – „Külső világunk nem más, mint a belsőnk visszatükröződése!”
·        Kiknek ajánljuk? – Azoknak, akik a város zajától messze, gyönyörű vidéki környezetben egyrészről felfrissülni, energiával feltöltődni vágynak, másrészről a pihenés mellett önfelfedező útra indulnának.
·        Miért jó Neked, ha résztvevővé válsz? - Különböző egészségmegelőző és –megőrző technikák elsajátításával, illetve saját élményen alapuló belső utazás megtapasztalásával hozzájárulsz a belső és külső világod Egész-ségének megtartásához, a harmonikus Test-Lélek- Szellem egyensúlyának megtalálásához.
·                   Kik segítenek Téged?         
o       Csehi Ágnes, One Brain stresszoldó és coach
o       Sándor Szilvia, Természetgyógyász: Akupresszőr, Fülakupunktőr, masszázs terapeuta és oktató
·          Miben tudunk segíteni neked? – a Test-Lélek-Szellem hármas mentén haladva közösen oldjuk fel az EGYSÉGedet gátló tényezőket, problémákat:

o   Testi Egészség: ahhoz, hogy a teljességet megéld, szükséged van a testi egységedre is. A testedben áramló energiapályákban akadálytalanul és megfelelő mennyiségben áramló Qi, életerő segíti a teljes EGÉSZséget. Aktív gyakorlatokkal, masszázs technikákkal frissítjük fel a tested. Keleti és egyéb alternatív módszerekkel indítjuk be testedben az öngyógyító folyamatokat.
o       Lelki megtisztulás: a benned tartósan lévő negatív érzések, gondolatok hatással vannak mindennapi reakcióidra, kapcsolataidra és testi állapotodra. Ahhoz, hogy újra és újra átéld a lelki békét, a harmónia és szeretet állapotát, el kell tudni engedned a berögzült, téged már rég nem szolgáló érzelmeket, az ismétlődő mintákat és múltbéli szerepeket.
o       Szellemi jólét: az önkorlátozó hiedelmek és múltbéli szerepek elengedésével újra visszatalálhatsz valódi Önmagadhoz, ahol a valóságon keresztül tiszta gondolatok és magasabb rendű érzések (megbocsátás, szeretet, hála, stb.) vezetnek utadon. Akkor kezdesz el élni ebben a valóságban, ha megérted Sorsodat és tudatába kerülsz életed valódi céljával és feladatával.

·                  Milyen programok várnak? Mik az alkalmazott módszerek?
o       öngyógyító technikák, keleti és egyéb alternatív öngyógyító módszerek
o       masszázs technikák
o       intenzív kiscsoportos önismereti foglalkozások
o       negatív érzelmek elengedésére szolgáló stresszoldó technikák
o       vezetett meditációk
o       művészi tevékenység (rajzolás, festés, kollázs készítés)
o       játékok, kerti parti, szabadidős programok (séták, esti filmvetítés, jakuzzi)
·                  Hol? - Somogy Kertje Üdülőfalu: http://www.somogykertje.hu/hazak.php
·         Mit nyújt Neked ez a helyszín? - Somogy Kertje a Somogyi dombság közepén, a Balatontól és Kaposvártól egyaránt 30 km-re fekszik. Ez a táj nem üdülőkörzet, ezért itt a falvak, az emberek lelke, a táj még érintetlen eredeti és romlatlan. Az üdülőfalu, Bonnya falu belterületén, a faluba beépülve kb. 10 hektáros területen fekszik. Könnyen megközelíthető a falu, de mint zsákfalu elzárt. Ez az elzártság kínálja a teljes  nyugalmat és biztonságot. A végtelenbe tűnő érintetlen, átjárható területek pedig a teljes szabadság különleges élményét nyújtják. Elhelyezés 2 ágyas szobákban van, 1 ágyas lehetőség plusz költségen. Félpanziós étkezési lehetőséget a megadott ár tartalmazza. Tervezett időpont: 2012. augusztus elején – érdeklődéstől függően akár több időpontban is.
·         Meddig tart? - 4 nap/3 éj
·            Mennyibe kerül ez Neked? – Az előzetes tervek alapján megközelítőleg 45.000 Ft (Utazás egyénileg megoldandó)
A Test-Lélek- Szellem egységét segítő nyári tábort szeretnénk úgy alakítani, hogy számodra a legtöbbet adhassa, egy kérdőív segítségével felmérjük a Te igényeidet is, hogy valóban arról szóljon, amiben ténylegesen fejlődnöd kell!
A fenti paraméterek alapján, a mellékelt linken található kérdőív kitöltésével támogathatod a munkánkat. Kérünk, hogy a kérdőívet 2012. május 10-ig töltsd ki részünkre. A kérdőív itt található: http://www.surveymonkey.com/s/DVNGV57
Néhány percet igényel a kitöltése, azonban a munkánkhoz hatalmas segítséget nyújthat.
Kérlek, küldd el olyan ismerősödnek, akik szívesen részt vennének ilyen programon, s hasonlóan hasznosan kívánják tölteni nyári pihenésük egy részét, akik újra hajlandóak felfedezni a bennük rejlő teljes EGYSÉGet.
Köszönöm előre is a befektetett munkád, hiszen már ez is egy lépés ahhoz, hogy tudatosabb életet élhess és a teljesség felé lépj egy nagy lépést.

Egészséget, jókedvet kívánunk szeretettel:

Sándor Szilvi és Csehi Ágnes
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com




Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése