2012. április 10., kedd

3:1-ben! Test – Lélek - Szellem gyógyító KLUB

 
Örülök, hogy együtt alakítottuk ki a Meditációs Klub témáit és részleteit a sok kitöltött kérdőívnek köszönhetően. Amennyiben részt vettél ebben a folyamatban, biztos lehetsz abban, hogy találsz megfelelő témákat, gyakorlatokat a klub esték folyamán. A közös igényeket felmérve, eljött a megfelelő pillanat, hogy elinduljon a 3:1 Test és Lélek gyógyító Klub. A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! 
Tarts velünk, légy része a megújulásnak! Az egyes alkalmak felépítését így képzelem:
1.    Ráhangolódás – a lélek behangolása
Közös mantrázás pár percben. A mantra egy olyan szó vagy kifejezés, mely pozitív rezgéseket hordoz magában, s ezt ismételgetve, énekelve beépül sejtszinten, feltöltve Téged és aurádat. Az aktuális napi témához illő mantrát választom ki számodra, ami finoman behangolja lelked, megnyitja csakráid és energiapályáidat is!
Hozd magaddal kedvenc hangszered, legyen az csengő, harang, tibeti tál, dob, bármi, ami kellemesen és vidáman szól és örömöt hoz mindenki számára.
2.    Felfrissülés – Testi karbantartás
Aktív gyakorlatokkal frissítjük fel a tested. Keleti és egyéb alternatív módszerekkel indítjuk be testedben az öngyógyító folyamatokat. Hogy mi minden várhat Rád? Légző gyakorlatok, szimbólumokkal történő gyógyítás, kínai akupunktúrás pontok masszázsa, Do-in önmasszázs, indiai gyógyító olajok, fülmasszázs, stb.
3.    Meditáció – Lelki és Szellemi megerősítés
Vezetett meditáció segítségével oldhatod fel a benned levő feszültséget, fájdalmat vagy lelki problémákat. Minden alkalommal friss témát hozok el Neked, ahhoz, hogy időről-időre megújulj! Témáink lesznek: önelfogadás, fájdalomcsillapítás, csakra harmonizálás, akaraterő, elengedés, fogyás, stb.
3:1-ben formulának köszönhetően tested felfrissül, lelked megnyugszik, szellemed megújul! S természetesen sosem mész haza üres kézzel! Mindig megkapod az aznapi mantrát és a meditációhoz tartozó megerősítéseket, mellyel még a következő napokban is dolgozhatsz önállóan!

Mikor találkozunk először és mi lesz a témánk?
Az első közös alkalom: 2012. május 17. 18.00 kor (2 órás foglalkozás)
Témánk: Megbocsátás és elengedés (erre lesz felfűzve mindhárom rész: a ráhangolódás, a testi gyakorlat és a meditáció is)
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: Gizella Stúdió - 1085 Budapest, József körút 53. III.em. 21. 37-es kapucsengő
http://www.gizellastudio.com/kapcsolat-elerhetoseg
 
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján e-mailben történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza részemre!
MEGLEPETÉS!
Hamarosan értesülhetsz egy önképző nyári tábor részleteiről is. A tábor által lehetőséged nyílik egy nyugodt elvonulásra, ahol szakemberek vezetésével és útmutatásával olyan eszközöket kapsz a kezedbe, melyekkel újra irányíthatod saját életed, az egészséged, és testi-lelki-szellemi egységed.  A tábort egy kedves kollégámmal, Csehi Ágnessel tervezzük. Ágnes a kineziológiai alapokon nyugvó One Brain stresszoldó és coach tapasztalait osztja meg a résztvevőkkel, én pedig a természetgyógyászatban megszerzett ismereteimet és gyakorlati tapasztalásaimat adom át a tábor folyamán. A Test-Lélek-Szellem egységét segítő nyári tábort is szeretnénk úgy alakítani, hogy számodra a legtöbbet adhassa, ezért a közel jövőben egy kérdőív segítségével felmérjük a Te igényeidet is, hogy valóban arról szóljon, amiben ténylegesen fejlődnöd kell!
Ne felejtsd el, ha szeretnél 2012. május 17-én Te is elindulni az elengedés és a megbocsátás útján, tarts velünk az új klub keretén belül. Ne feledkezz meg a bejelentkezésről sem! Itt már értesülhetsz a tábor témáiról is, valamint személyesen találkozhatsz mindkettőnkkel :-).
Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése