2012. augusztus 24., péntek

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB - 2012. szeptember 27.


4. alkalom – 2012. szeptember 27. Csütörtök
Múlt alkalommal színes gyöngyfüzérként felfűztük csakráinkat a gerincünk mentén futó központi tengelyünkre, ezzel harmonizáltuk csakráink működését. Megtanulhattuk a csakrák tisztántartását és az új energiák behívását, valamint azt hogyan tudjuk egységesen működtetni a 7 fő csakrát. Megismerkedtünk néhány indiai harmonizáló kéztartással (mudrákkal), melyek megnyitották szívcsakránkat és segítették a 7 fő csakra összerezdülését.
Légy részese Te is ennek az eseménynek, ahol az öngyógyítás különböző lehetőségeivel megismerkedhetsz, ahol önfeledten mozoghatsz és énekelhetsz, s ahol mindig tehetsz egy lépést annak érdekében, hogy tudatosabban élhesd az életed!
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak! Ha még nem értesültél a Gyógyító klub menetéről itt elolvashatod: http://nekedholfaj.blogspot.com/2012/04/31-ben-test-lelek-szellem-gyogyito-klub.html


Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?

2012. szeptember 27. 18 órakor (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól

Témánk: A TISZTÍTÓ ERŐ – az aurád és a környezeted energiáinak tisztítása, védelmi technikák  
(Gondolom Te is észrevetted, hogy emberekkel teli térben rosszabbul működnek érzéseid és a fizikai erőnléted pedig csökkenhet. Olykor, úgy érezheted egy forgalmas áruházban, mintha elszívnák az életerődet. Sajnos az sem lehet ismeretlen, hogy milyen az, amikor egy szeretted próbál a Te erődből, energiáidból „táplálkozni”. Időnként a saját otthonod is megtelik nem kívánatos rezgésekkel, régi problémák erejével, mely szintén csökkenti aktivitásodat. Szeretnéd ezeket az élethelyzeteket uralni? Itt az idő, hogy megtanulj olyan tisztító és védelmi technikákat, melyek segítségével megvédheted saját energiameződet, környezeted. Segítségül hívjuk a meditációt, az illóolajokat, az ásványokat is!)
Részvételi díj: 2000 Ft

Új helyszín: AdamEon Asram
 
IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL 

GPS koordináták: 47.466533, 19.116772
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza részemre!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése