2012. december 31., hétfő

Dinamikus tekergést a Kígyóval!Dinamikus tekergést a kígyóval!
Hamarosan pukkan a pezsgő, vidám kacajok és táncos mulatságok lengik be éjjeled. S tudod, hogy lassan magad mögött hagyod a rengeteg, „világvége-sztorival” fűszerezett különleges 2012-es évet. Ismét lezárul egy időszak, megint bölcsebb és tapasztaltabb lettél, s előtted áll egy újabb ismeretlen év, mely sok izgalmat és történést hozhat számodra.
Nem csak a 2012-es év zárul le, de lassan elbúcsúzhatsz a Sárkány évétől is. 2013. február 10-én új kínai év indul, mégpedig a Kígyó Éve hoz majd számos meglepetést életedbe.
Azt gondolom, hogy minden időszak lezárása akkor tökéletes, ha végig nézed milyen utat tettél meg, milyen sikereid és örömeid voltak. Mi az, amit esetleg nem tudtál megvalósítani, de erőt érzel magadban ahhoz, hogy a Kígyó évében újra nekilendülj ennek a feladatnak. Addig nem tudsz jóérzéssel tovább lépni, míg nem látod, hogy mi minden történt veled, melyek azok a terhek, melyeket elengednél, s melyek azok a szeretett pillanatok, melyeket megőriznél.
A Víz-Sárkány éve erőt, energiát, szerencsét hozhatott számodra. Biztos sok mindent végre megléptél, elengedted azokat akik akikkel már nem azonos utat jártok. hatalmas sikerek és mély kudarcok voltak jellemzőek a Sárkány évében, biztos Te is gazdagodtál néhánnyal. Gondold most őket végig, s ha úgy érzed, hogy van még zavaró, fájó pillanat, írd fel őket egy papírra és égesd el, hogy ezzel is segítsd az elengedést és a tiszta újév megkezdését.
A Vizi Kígyó éve különösen alkalmas arra, hogy előre tervezzünk, végig gondoljuk a céljainkat és a hozzá vezető utat. A víz elem dinamizmust, változatosságot, ingatagságot hozhat, míg a Kígyó jelképezi a gyógyítást, a misztikumot, a bölcsességet, de a ravaszságot és a simulékonyságot is mutatja számodra. Így ez az év, a meglepetések, a gyors változások, és a dinamikus tettek időszaka lesz.
A Kígyó végre elsimíthatja anyagi gondjaidat, hiszen a bőség egyik szimbóluma Kínában, így bőséget hozhat számodra. A Víz a termékenységet hozza el, ily módon a 2013-as év a szerelem, a termékenység, a gyermekáldás éve is lehet, s támogat a szenvedélyes kapcsolatokban, az igazi megtalálásában, hiszen a kígyó nagyon igényes és szereti megkeresni a legjobbat.
Ez az év tökéletes lesz arra, hogy megvalósítsd régi vágyaid, céljaid. Sikert azonban csak akkor érhetsz el, ha képes vagy jól megfontolni a döntéseidet, lépéseidet. A Kígyó éve a döntések éve lesz, de csak akkor lehetsz nyugodt, ha minden részletre odafigyelsz, kizárod a csalfaságot és irigységet, számba veszed képességeidet, s ennek megfelelően lépsz és döntesz. Viszont nem elég elemezned és töprengened, dönteni muszáj lesz, mert csak azok érhetnek el előrelépést, akik hisznek a saját erejükben, s képesek meglépni a szükséges változásokat.
Amennyiben a kommunikáció területén tevékenykedsz, szeretsz írni, tanítani, színészkedni például, akkor használd ki a Kígyó adta lehetőségeket, mert kitárja benned a szavak és a kommunikációs technikák igazi lényegét, mellyel még több embert érhetsz el.
Nemcsak a kommunikációt erősíti a Kígyó, hanem a gyógyítók erejét is. Ha gyógyítással, alternatív medicinával foglalkozol, a Kígyó felvértez erejével, s precízebben, megfontoltabban és koncentráltabban leszel képes átadni azokat az energiákat, erőket, mely mások gyógyulását segíthetik. Ne feledkezz meg az öngyógyítás lehetőségeiről sem, hiszen ez az erő is tudatosabbá és erőteljesebbé válik.
Érdekel a spiritualizmus? Nem titok már, hogy 2012 ébredést hozott az emberek számára, s aki képes befogadni az új rezgéseket, nyitottá és szeretet központúvá válik. Újból felfedezheted, hogy szíved a középpontod, s a lelki életed fontosabbá válik anyagi szükségleteidnél. A Kígyó éve segít abban, hogy őszintévé válj magaddal szemben, cselekedj mindig a belső hangod szerint, s ez meghozza számodra a nyugalmat és a bőséget az élet minden területén. Persze a kígyó okos, és kétkedő, nem lehet könnyen átvágni és az orránál fogva vezetni, így segít abban, hogy a „hamis mestereket” magad mögött hagyd, s járd a saját spirituális utadat.
Kérlek, hogy használd ki akár a mai napot, akár a Sárkány évének utolsó napjait arra, hogy megállsz egy pillanatra és végig gondolod ezt a nehéz, de fantasztikus lehetőségeket hozó 2012-es évet. Pörgesd végig magadban az eseményeket, vidám pillanatokat, az elengedett szeretteidet, a megbántottságodat, az elért sikereidet, a megvalósult álmaidat, mindent, amit érdemes elengedned, vagy épp magaddal vinned a következő szép új korszakba. Hiszen szép lesz, csak kívánnod kell!
Kívánom Neked, hogy a Kígyó éve sok sikeres döntést, fontos változásokat, örömteljes dinamizmust, szerető öleléseket hozzon számodra. Légy őszinte magaddal, nézd meg olykor kívülről önmagad és tetteidet, légy éber és tudatos, s alakítsd a világod Te magad, hiszen a felelősség a Tiéd!
Köszönöm az egész évi figyelmed, kedves és segítő támogatásod, szeretettel:
Sándor Szilvi

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése