2012. november 7., szerda

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB 6. alkalom – 2012. november 22. Csütörtök


3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB
6. alkalom – 2012. november 22. Csütörtök
Októberi találkozásunkkor megérezhettétek, hogy milyen mikor kinyitjátok a szíveteket a Forrás felé. Mindenki megláthatta szíve állapotát, és kezetekbe kaptátok a kulcsot, hogy képesek legyetek meggyógyítani a szíveteket. Ismét sok személyes élmény, erőteljes érintések és néhány könnyebbséget hozó könnycsepp születetett ezen az estén.
Ha Te is szeretnél részese lenni hasonló élményeknek, gyere el a novemberi gyógyító klubra, ahol az öngyógyítás különböző lehetőségeivel megismerkedhetsz, ahol önfeledten mozoghatsz és énekelhetsz, s ahol mindig tehetsz egy lépést annak érdekében, hogy tudatosabban élhesd az életed!
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak! Ha még nem értesültél a Gyógyító klub menetéről itt elolvashatod: http://nekedholfaj.blogspot.com/2012/04/31-ben-test-lelek-szellem-gyogyito-klub.html

Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?2012. november 22. 18 órakor (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól
Témánk: A KARÁCSONY SZENTSÉGE – felkészülés a karácsonyi és az adventi energiákra a 4 Arkangyal segítségével, sok gyakorlattal!  
Szeretnéd végre megélni a Karácsony igazi üzenetét? Segítek abban, hogy felkészülhess a 4 Arkangyal (Michael, Gabriel, Rafael és Uriel) jelenlétével az adventi időszakban, a Karácsony és az őt követő 12 szent éj igazi megélésére. Ez egy csodálatos folyamat, hiszen az Advent a karácsonyra való spirituális és lelki felkészülés időszaka. December 24-én képesnek kell lenned megélni a születés fontosságát, a szeretet áramlását, a jelenben levést és a benned levő Istent.
A 12 szent éj december 24. (Szent este) és január 6. (Vízöntő ünnepe) közötti napokat jelenti, melynek nagy jelentősége van a tudatosan élő emberek számára. Ez a 12 nap és 13 éj a befelé fordulás, az imádság, az önmagadra való találás igazi időszaka. Az év során egymást követő 12 hónap, 12 állatöv energiája, ebben az időben koncentráltan jelenik meg az életedben, így minden napnak külön jelentősége van a számodra.

Ha az adventi időt tudatosan a Karácsony igazi megélésének a felkészülésére használod fel, akkor a Karácsonyt a beteljesülés ünnepeként tudod megélni, s ezt a rezgést képes leszel átadni családodnak, szeretteidnek az ünnep és a 12 szent éj ideje alatt is. Így megújulva, feltöltődve és új tudattal kezdhetitek a 2013-as évet.
Most sem feledkezem meg a meglepetésről, apró ajándékról és a gyakorlati útmutatókról! Gyere el, hozd el barátaid és szeretteid is, hogy együtt élhessétek meg a Karácsony misztériumát!
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: AdamEon Asram
IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
GPS koordináták: 47.466533, 19.116772
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza a részemre!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com
Ha továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése