2013. február 21., csütörtök

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB - Hogyan élj 100 évet egészségesen? - A belső elválasztású mirigyek hatalma



3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB
8. alkalom – 2013. március 14.

Nagy öröm volt látni a résztvevők arcát, amikor újraélték a DNS-ük bekötését. Megérezték azt a rezgést, mely újra „hatalmat” ad a kezükbe saját életük felett. Ahogy kitapintottuk egymás auráját, szívcsakra energiáját a meditáció előtt és után, mindenkiben megszületett az a felismerés, hogy képesek vagyunk saját energiáinkat tölteni, rezgésünket módosítani a Forrás által. És nem utolsó sorban mindenkinek hihetetlenül jókedve lett, sok volt az öröm, a nevetés, a viccelődés is. 

Ha Te is szeretnél részese lenni hasonló élményeknek, gyere el a márciusi gyógyító klubra, ahol újabb meditációs technikákkal és feladatokkal teheted tudatosabbá az életed, s léphetsz előre saját fejlődésed útján.
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak!
Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?
2013. március 14. (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól

Témánk: Hogyan élj 100 évet egészségesen? - A belső elválasztású mirigyek hatalma

Szeretnél egészségesen élni akár 100 évet? Megismerkedhetsz a 3-1-2 meridián torna alapjaival, melyek fizikailag segítenek Téged, hogy jobb és élhetőbb életet biztosíts magadnak. Energiáidat felélesztheted általa, meridiánjaid kitisztulnak, és az immunrendszered erősödik, amennyiben kitartóan gyakorlod a mozgássort.  
Meditáción keresztül megtanulhatod a 7 alap csakrádhoz tartozó belső elválasztású mirigyeid funkcióit, melyek reflexpontjainak érintésével, masszázsával aktivizálhatod a csakrát magát, a legfontosabb szerveidet és harmonizálhatod teljes hormonrendszered. Kvázi „energia kapuként” működő reflexpontok segítenek abban, hogy kezedbe vedd életed és egészséged irányítását!
Gyere el, gyógyulj, hozd el barátaid és szeretteid is, hogy együtt élhessétek meg az Ébredés következő lépcsőfokát!
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: AdamEon Asram 

 
 








IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
GPS koordináták: 47.466533, 19.116772

A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza a részemre!

 

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése