2013. április 7., vasárnap

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB 9. alkalom – 2013. április 25.



9. alkalom – 2013. április 25.

Egy szuper jót mozogtunk a résztvevőkkel március végén, mikor együtt megízleltük a 3-1-2 Meridián torna életerőt fokozó mozgását. Felmelegítette a testünket, felfrissítette a vérkeringésünket és a gondolatainkat is tisztává varázsolta.

Egy különleges meditációval készültem számukra, ahol megtapasztalták a belső elválasztású mirigyek és a csakrák kapcsolatát, s remélem azóta is foglalkoznak ezekkel az energiakapukkal, hiszen hatalmas erőt, tisztánlátást és egészséget adhat a számukra.

Ha Te is szeretnél részese lenni hasonló élményeknek, gyere el az áprilisi gyógyító klubra, ahol újabb meditációs technikákkal és feladatokkal teheted tudatosabbá az életed, s léphetsz előre saját fejlődésed útján.
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak!

Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?
2013. április 25. (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól
Témánk: Elég a magányból! Kész vagyok befogadni igazi lélektársaimat!
Mostanában sokan érzik magányosnak magukat, különösen azok akik elindulnak a fény útján és fejlődésüket elkezdik megélni. Ezen az úton sokan elhagynak minket, sokan elfordulnak tőlünk, barátaink, szeretteink és családtagjaink közül néhányukat mi engedtünk útnak. Természetesen ezek fájdalmas lépések, s valahogy mindig csak utólag értjük meg, hogy őket el kellett engednünk ahhoz, hogy a saját fejlődésünk útját bejárhassuk. Így sokszor egyedül leszünk a megpróbáltatások közepén, vagy épp örömünket kell egyedül megélnünk. A cél az lenne, hogy az utadat egyedül, de ne magányosan járd be. Hiszen a saját utadat csak Te élheted meg, csak Te építheted saját rezgésed, az Univerzum segítségével. Azonban fontos, hogy ezen az úton ne szenvedj a magánytól, s képes legyél szívedet újra megnyitni, új, igazi barátok, szerelmek felé. Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy túl lépj a magányon, gyere el és ismerj meg néhány mudrát („kézjóga”) mely segít a boldogító kapcsolatok, barátságok bevonzásában.
Egy meditációs utazás pedig segíteni fog feloldani minden korábbi életedben meghozott fogadalmat, mely a jelenlegi magányodat hozhatja, valamint megnyitja szívedet az igazi társak, barátok felé.
Gyere el, gyógyulj, hozd el barátaid és szeretteid is, hogy együtt élhessétek meg az Ébredés következő lépcsőfokát!
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: AdamEon Asram
IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
GPS koordináták: 47.466533, 19.116772
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza a részemre!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com


 


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése