2016. július 17., vasárnap

Kényeztesd magad és szeretteid! - Masszázs- és fizikoterápiákMasszázs – és fizikoterápiák

A masszázsok segítségével a fizikai jóléted mellett, az öngyógyító erőidet is beindítom. A különböző fogásokkal, és érintésekkel az energia blokkokat tisztítom, mely által a test- és lélek újra egyensúlyba kerülhet, az immunrendszered megerősödhet.

Milyen masszázsokat ajánlok?

Kínai akupresszúrás masszázs: Létezik olajos és száraz, ruhás változata. Különösen megfáradt, stresszben, legyengült immunrendszerrel élők számára ajánlom. A kínai masszázs az akupunktúrás ponto­kon keresztül megszünteti az energiablokkokat, amelyek gátolják az életenergia áramlását, melynek következtében betegségek fejlődhetnek ki.

Indiai olajos masszázs: A masszázsok „királynőjeként” emlegetik! Lassú, finom mozdulatokkal, és gyógyhatású illóolajokkal végzett kényeztető masszázs. Az indiai masszázs megnyugtató, harmonizáló, meditatív hatású és energizál. A nyirokkeringésre is pozitív hatást gyakorol, méregtelenít és beindítja a rejtett energiákat.

Champi fejmasszázs: Az indiai fejmasszázs speciális mozdulatokkal átdolgozza a hát felső szakaszát, a vállakat, a karokat, a nyakat, majd ezt koronázza meg a hajas fejbőr és arc csodálatos masszázsa. Annak ajánlom, aki rövidebb idő alatt szeretne hatékonyan felfrissülni, aki ülőmunkát végez, valamint aki szereti a kényeztető érintéseket. Kismamáknak is ajánlott!

Lávaköves masszázs: Forró bazalt kövekkel történő masszírozás, mely a nyirokkeringést fokozza, mély relaxáló és méregtelenítő hatású. Magnetikus hatású, leveszi a negatív energiákat. Kiegyensúlyozza a test-lélek-szellem hármasságát.

Frissítő masszázsok - talp, hát, teljes test: Európai masszázsfogásokat alkalmazva felfrissíti a szervezetet, fájdalmat csökkent, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az ébersé­get, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A talpmasszázs során az összes szervrendszer reflexzónája érintve és stimulálva van, mely hatására felfrissül a szervezet, könnyedebbé válik a járás és az egész test.

Kinesio-tape kezelések: Egy speciális, elasztikus anyagú ragasztószalaggal dolgozó technika, mely kiegészítő és önálló terápia is. Különösen mozgásszervi problémáknál, izomsérüléseknél, ízületi panaszoknál, nyirokkeringési zavaroknál alkalmazható terápia.

Scenár terápia: Orosz, elektrostimulációs terápiás műszerrel történik. A bőrön keresztül úgy segíti a testet, hogy megtalálja és kezeli azokat a területeket, ahol az egyensúly megbomlott, a test bármely területén. Nem a betegségre hat, hanem a szervezet egészére. Kúraszerű alkalmazása javallott mozgásszervi problémáknál, anyagcserezavaroknál, fájdalmak esetén, immungyengeségnél, akut problémáknál, gyulladásnál.

Fül- és testgyertya kezelés: Kúp alakú méhviaszból készült gyertyával dolgozik ez a technika. A fülgyertya a vákuum- és hőhatással stimulálja a fül energiapontjait, tisztítja a hallást, fellazítja a fülzsírt.  A testgyertya segítségével bizonyos energetikai blokkokat oldhatunk, mely a fizikai fájdalmak és problémák javulását hozhatja. Aura rétegeit is tisztítja.

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése