2016. augusztus 13., szombat

Nem csak Fényimádóknak! – 3:1-ben Fény-, szín- és kristályterápiaTudom, most még csodásan süt a nap, és ha van időd, biztos Te is töltődsz a Nap cirógató sugaraival. És jól is teszed, mert fény nélkül mit sem ér az élet! A Nap sugarai – ha óvatosan bánunk vele és kellő körültekintéssel - akkor bizony számtalan pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. Például: a különböző bőrbetegségekre kedvezően hat, a depresszió egyik „ellenszere”, feltölti a csontokat D-vitaminnal, erősíti az immunrendszert, jó hangulattal ajándékoz meg.
Ha pedig még ennél is többre vágysz, egy sokkal összetettebb töltődésre, akkor ismerkedj meg a Med-colour Hegyikristály lámpával. Ez a speciális lámpa egy nem mindennapi, nemzetközileg is elismert magyar találmány, amely 3:1-ben kényeztet, a test-lélek-szellem szintjén, a fény, a színek és a kristály erejével.  A készülék használatával a betegség megelőzhető, illetve a kibillent egyensúly helyreállítható. Nézzük meg hogyan!?
  1. Mi is a kristály? Hogyan működik?
A kristályterápia igen régi keletű szépészeti és gyógyító eljárás. A kristályok, drágakövek, féldrágakövek akár évmilliós keletkezésük alatt energiát rögzítenek, hordoznak, energiaátadó képességük a színük, kristályszerkezetük függvényében mérhető is. 

A hegyikristály színtelen, átlátszó kvarckristály, amely több tízmillió éve keletkezett hatalmas nyomás alatt a Föld belsejében, így tartalmazza azokat az információkat, rezgéseket, amelyek alapvetőek bármilyen földi élet számára. Ezeket az információkat képes átadni az emberi test részére is az aura rétegeken keresztül. A kristályok közül a hegyikristály az, amelyet programozni is lehet. Így számtalan pozitív képet, gyógyulást segítő gondolatot lehet bejuttatni rezgéseinkbe a hegyikristály segítségével.
  1. A Fény csodálatos hatása
A fény több mint csupán világosság, a fény, éltető erő. Nélkülözhetetlen a növényeknek, az állatoknak és az embereknek egyaránt, hasonlóan, mint a táplálék. Az hogy a fénynek meghatározó szerepe van hangulatunkra, életünkre, már több ezer éve tudott. Gondolj az őszi reggelek sötétjére, a havas téli reggelek világosságára, nem beszélve a reggeli napsütések hangulatunkra gyakorolt hatására. Napjainkban egyre kevesebbet vagyunk a természetben, természetes fényben, ezért van szükséged kiegészítő lehetőségekre.
  1. Színek gyógyító ereje
A tudomány már régen tudja, hogy a tartós fény- és színhiány is vezethet az egészség megváltozásához. Minden szín egy bizonyos frekvencián rezeg. A szín rezgése felhasználható a gyógyítás folyamán. Nem kell nagyon komoly dolgokra gondolni, az ember legtöbbször megérzi, hogy milyen színre van szüksége. Gondolj csak bele, hogy ma épp milyen színű ruhát vettél fel?! Nem véletlenül választottad, ma ennek a színnek a rezgése fontos volt a számodra. A színeknek fontos szerepe van a csakrák (energia kapuk a testünkön) kezelésénél is. A 7 fő csakrához hozzá rendelhető egy-egy szín, melynek rezgésével tisztítani és tölteni lehet ezeket az energiaközpontokat, így hathatunk különböző szervekre, érzelmekre is. 

Készülékkel továbbítható gyógyító színek:
Fehér, vörös, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigókék, ibolya lila, rózsaszín

Minden olyan testi és lelki problémánál, ahol az orvosi beavatkozás mellett Te is tennél az egészségedért, alkalmazhatod a Med-Colour™ készülék harmonizáló hatását. A színek, a fény, a hegyikristály és az arany pozitív rezgését felhasználva segíti a szervezet öngyógyító képességét. Ez a speciális lámpa nagyon sokrétű felhasználást tesz lehetővé.


A lámpa jól alkalmazható:
*      a betegségek, problémák fizikai helye szerint,
*      a reflexológiai szervtérkép szerint,
*      az akupunktúrás pontokon keresztül,
*      a csakrákon,
*      az aura rétege szerint,
*      a szerveink alapszíne szerint,
*      a személyiségi jegyek alapján.

Milyen esetekben érdemes használni?
Depresszió, fáradtság, emésztési nehézségek, stresszhelyzet, fájdalomcsillapítás, ingerültség, immungyengeség, lumbágó, izom problémák, asztma, allergia, gyulladások, sebek, bőrproblémák, ízületi fájdalmak, kimerültség, valamint a lélek „fáradtsága” esetén is.
A sok információ után, most végy egy mély lélegzetet, s kicsit figyelj a belső hangodra! Neked milyen színre lenne szükséged? Mitől lennél most jobban? Ha megérezted, csak képzeld el a színt és kezd el belélegezni. Érezni fogod, hogy pillanatokon belül meghozza a hatását. Látod milyen egyszerű?

Ha ennél mégis többre vágysz, szeretnél igazán feltöltődni, vagy a stressz okozta fokozott állapotban megnyugodni, esetleg konkrét panaszaid vannak, élj ennek a lámpának a segítő erejével. Engedd, hogy beindítsuk általa az öngyógyító képességed, hogy újra energikus és örömteli lehess!
Várlak szeretettel egy fényes feltöltődésre!
Sándor Szilvi

(A Színek gyógyító hatásairól még itt olvashatsz: http://nekedholfaj.blogspot.hu/2009/12/milyen-szinu-ebedet-ettel-ma.html )


Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése