2011. június 3., péntek

Még nem késő a nyári újraformálás!

Nem tudom Te hogy vagy ezzel kedves olvasóm, de én nem nagyon ismerek olyan nőt (lassan férfit se) akinek nyár közeledtével ne jutna eszébe, hogy mennyivel jobb lenne jobban kinézni. Van, akinek a kilókkal van problémája, másoknak a kontúrokkal, ismét másoknak az állaggal. Ugyanígy, az érvek is változatosak, hogy miért nem megy. Neked is van hasonló gondolatod? Nincs időd mozogni, vagy túlságosan szereted a hasad és nehezen mondasz le a finom falatokról? Esetleg lelassult az anyagcseréd?

Képzeld el azt a helyzetet, amikor az évezredes tudományok, a mai kor technikai lehetőségei és a személyes gondoskodás összefognak a Te érdekedben, azért, hogy rövid időn belül jobban érezhesd magad a bőrödben. 

Összeállítottam néhány programot, amelyek közül kiválaszthatod a számodra megfelelőt, és ha elindulsz az úton, végig vezetlek rajta úgy, hogy nem fogod áldozatnak érezni a közös munkát. Közös munkának nevezem, mert a megfelelő-kiváló eredmény eléréséhez maximálisan szükség van az együttműködő részvételedre, anélkül nem megy. A program végén, eredményképpen a kevesebb kiló, a szebb és feszesebb bőr, a néhány centiméterrel kevesebb körfogat csak cukrozott tejszínhab a jó közérzet és egészségesebb élet tortáján.
Választhatsz egyedi kezeléseket is, de a programban való részvétel rendszerességével, kedvezőbb áraival és tervezhetőségével és a végén még egy kis ajándékkal is segít könnyebbé tenni a folyamatot. Természetesen kedveskedhetsz bármelyik szépítő-fogyasztó csomaggal barátnődnek vagy édesanyádnak, hogy ők is elérhessék a legjobb formájukat!
Formázd magad újra!
Kedvezményes bérletek 2011. június 30.
Program
Kezelések
Eredmények
Ár – Időtartam
Alakformáló kis csomag
3 cellulit masszázs
1 testtekercselés
1 fülakupresszúrás kezelés
Mintaétrend
szép és feszes bőr
néhány centivel kisebb méret
jó közérzet
eredményesebb méregtelenítés
1-1,5 hét
22.000 Ft
helyett

19.800 Ft
Alakformáló nagy csomag
5 cellulit masszázs
1 testtekercselés
2 fülakupresszúrás kezelés
Mintaétrend
centikben mérhető csökkenés
feszes, felfrissült bőr
súlycsökkenés
felgyorsult anyagcsere
3 hét
34.500 Ft
helyett

31.000 Ft
XXL nyári őrület
5 cellulit masszázs
2 testtekercselés
2 fülakupresszúrás kezelés
2 ultrahangos zsírbontás
MIntaétrend
centikben és kilókban mérhető súlycsökkenés
ápolt, fényes és feszes bőr
jó közérzet, életerő

3 hét
45.500 Ft
helyett

40.500 Ft

A programok során a Te házi feladatod:
·         tisztítókúra betartása
·         otthoni tudatos légzés
·         minden nap min. 30 perc aktív mozgás
·         megemelt vízfogyasztás

Amennyiben megrendeled bármelyik csomagot e-mailben 2011. június 15-ig, a kezelés végén kapsz még egy ajándék ingyenes fülakupresszúrás kezelést tartós mágnesgolyókkal, hogy fokozzuk a kívánt hatást.
Ha elég kitartást érzel magadban arra, hogy a programot egyedül folytasd a kapott útmutatás szerint, akkor ezt a programot egy nagyobb súlyfeleslegtől való megszabadulás indító lépésének is tekintheted. Ha viszont azt szeretnéd, hogy ebben is végig kísérőd és segítőd legyek, akkor figyeld az akciós csomagokat és válaszd ki a számodra megfelelőt!
Várom jelentkezésed, kérdéseid a fogyással kapcsolatban! További hasznos tudnivalókat olvashatsz a fogyásodat segítő blog bejegyzéseimben: TIPPEK 

Egészséget és kitartást a jobb formához!
Sándor Szilvia
Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése