2012. október 8., hétfő

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB 5. alkalom – 2012. október 25. Csütörtök


5. alkalom – 2012. október 25. Csütörtök
Szeptemberben megtanulhattatok számtalan védelmi és tisztító gyakorlatot, melyek abban segítenek, hogy folyamatosan karbantarthassuk energiáinkat, az auránkat és az otthoni környezeted energetikai tisztaságát. Nagy élmény volt a résztvevőknek a szellemi vezetőjükkel történő találkozás, aki személyes segítőként adott át számukra egy állandóan megújítható, tiszta energiából szőtt védelmi köpenyt. Sok személyes élmény született, értékes megtapasztalások, melyeket még napokig érzékeltek a résztvevők.
Ha Te is szeretnél részese lenni hasonló élményeknek, gyere el az októberi gyógyító klubra, ahol az öngyógyítás különböző lehetőségeivel megismerkedhetsz, ahol önfeledten mozoghatsz és énekelhetsz, s ahol mindig tehetsz egy lépést annak érdekében, hogy tudatosabban élhesd az életed!
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak! Ha még nem értesültél a Gyógyító klub menetéről itt elolvashatod: http://nekedholfaj.blogspot.com/2012/04/31-ben-test-lelek-szellem-gyogyito-klub.html

Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?

2012. október 25. 18 órakor (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól

Témánk: A SZÍVCSAKRA MEGNYITÁSA – a Hathorok segítségével  

(Miről is szól majd ez az est? Képes leszel megérezni a szívcsakrád hatalmát. Hiszen a legfontosabb a ma élő embernek, hogy képes legyen megtapasztalni a szeretet körforgását. Ez a nyitási technika kitisztítja a szívedben felhalmozódott keserűségeket, fájdalmakat, és újra áramoltathatod a feltétel nélküli szeretetet. Természetesen azt is meg kell tapasztalnod, hogy milyen befogadni a szeretetenergia rezgését. Hiszen képesnek kell lenned adni és kapni is ezt az élethez szükséges energiát. S hogy kik lesznek a segítőink? A Hathorok. Kik ők? Egyiptomi ősi istennők, akik a szeretet és a hang mesterei. Ezen az estén különleges rezgésű hangjukat hívjuk segítségül szívcsakrád megnyitásához.)
Részvételi díj: 2000 Ft
Új helyszín: AdamEon Asram
 
IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
GPS koordináták: 47.466533, 19.116772
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza részemre!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com


Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése