2012. október 30., kedd

Kényeztető érintések a hűvös napokra! Töltődj fel Te is!

 
Sokáig voltunk az időjárás kegyeltjei, hiszen még október közepén is fürödhettünk a meleg napsugarakban, bátran sétálhattunk az esti órákban is a természet lágy ölén. Az elmúlt napokban azonban hirtelen ránk törtek a hűvös napok, s visszafordíthatatlanul jelen van az ősz, s lassan a tél is beköszönt.
Mi ilyenkor a legfontosabb teendőd? Töltődni, töltődni és töltődni! Hiszen az 5-6 hónapig tartó hűvös és sötétebb napokban jól jön, ha erős vagy, kiegyensúlyozott és vannak tartalékaid.
Örömmel értesítelek, hogy a hűvös napokon újra egy kis kényeztető melegséget hozok a napjaidba, és újra élvezheted a forró lávakövek gyógyító hatását, valamint az illatos melegítő olajok harmonizáló erejét.

Forró kényeztetés a hűvös napokra:
A lávaköves masszázs egy modern korba átültetett csodás ősi módszer. Hallottál már a forró kövek jótékony hatásáról? Tudtad, hogy a bazalt kő képes magába vonzani testedből a fájdalmakat, negatív energiákat? Ahhoz, hogy tested teljesen ellazuljon, és a lelked is feltöltődjön, érdemes ezt a különleges kényeztetést kipróbálnod. Ez a típusú kényeztető kezelés azoknak való, akik a test felmelegítésére vágynak, s ezáltal szeretnék megtapasztalni a teljes ellazulást, az életenergia csodás áramlását, és a teljes harmóniát önmagukkal.

Próbáld ki most! 2012. december 31-ig a 60 és a 80 perces lávaköves masszázst nagy kedvezménnyel élvezheted.

Kezelés
Ár
Kedvezményes ár
60’ lávaköves masszázs
6500 Ft
5300 Ft      
80’ lávaköves masszázs
8500 Ft
7000 Ft




Narancsos-Fahéjas téli kényeztetés:
A masszázs már önmagában is a megújulásra serkenthet, de kiegészítve a narancs és a fahéj különleges elegyével, egyszerűen más világokba képes röpíteni Téged! A lazító és stresszoldó masszázs hatása erőteljesen megnő az illóolajoknak köszönhetően. Nemcsak az illatuk gyógyító, hanem a bőrön át felszívódó hatásuk is erőteljes. Tudtad, hogy a narancs vidámságot, örömöt és kreatív gondolatokat hozhat számodra? A fahéj pedig felmelegíti a tested és a lelked. Azoknak ajánlom, akik együttesen szeretnék élvezni a méregtelenítés és a harmónia örömeit. A természetes alapanyagú, illatos gyógyolaj kényeztető elmélyülést nyújt számodra.

Próbáld ki most! 2012. december 31-ig a 60 és a 80 perces aroma terápiás masszázst ajándékkal jutalmazom.
Kezelés
Ár
Ajándék
60’ narancsos-fahéjas aromamasszázs
5800 Ft
10’ arcmasszázs     
80’ narancsos-fahéjas aromamasszázs
7800 Ft
15’ talpmasszázs





Kényeztesd most magad, vagy lepd meg szeretteid ezekkel az élményekkel, akár Karácsonyra is! Mi lehet jobb karácsonyi ajándék a személyre szóló szerető-kényeztető gondoskodásnál? Válassz átgondoltan és szeretettel az egészséget támogató masszázsok közül szeretteidnek, barátaidnak. Könnyen, rohangálás nélkül juthatsz hozzá a Kényeztető ajándék utalványokhoz idén is!
Természetesen ne feledkezz meg magadról! A kényeztetés neked is jár, hogy meghittebb legyen számodra is az adventi készülődés és energiával telve, megerősödött immunrendszerrel élvezhesd a hideg téli napokat is!


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése